ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Το πρώτο και μοναδικό Virtual Reality Arcade στην Ελλάδα όπου η υψηλή τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας γίνεται παιχνίδι, δημιουργώντας μια συναρπαστική gaming εμπειρία. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα καινοτόμο και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό λάτρη των παιχνιδιών.

Το VR στοιχείο εξελίσσεται συνεχώς και όταν συνδυάζεται με το παιχνίδι η επίδραση του είναι μοναδική! Η πιο σύγχρονη τεχνολογία σε VR Hardware, μαζί με τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, εντυπωσιακά γραφικά και συναρπαστικούς χαρακτήρες, συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο και εκπληκτικό περιβάλλον.

Ετοιμαστείτε να εισέλθετε στην πιο πραγματική… Εικονική Πραγματικότητα.

GET READY PLAYER...

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία VR Gaming σε περιβάλλον Arcade σε όλους, είτε έμπειρους gamers είτε οικογένειες, μικρούς και μεγάλους. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Στη VR Arena θα βρείτε ένα παιχνίδι για κάθε γούστο και θα παίξετε με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Η Εικονική Πραγματικότητα είναι ένας τομέας που στην Ελλάδα δεν έχει διερευνηθεί ακόμη στο έπακρο, θέλουμε όμως να το αλλάξουμε αυτό. Ανεξάρτητα από τις VR εμπειρίες που είχατε μέχρι στιγμής, ο απώτερος στόχος μας είναι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να προσφέρουμε ένα καταπληκτικό mix, όπως ποτέ άλλοτε. Όλα αυτά, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη πόσο σημαντική είναι η άνεση και η κοινωνικότητα.

Ξεχάστε το παιχνίδι ενώ είστε απομονωμένοι στο σπίτι. Στη VR Arena θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κοινωνικοποιηθείτε και να παίξετε άπειρα παιχνίδια, όλα σε ένα μέρος! Ακούγεται τέλειο, σωστά;